Νέα

Στις 20 Μαρτίου ανοίγει το κτηματολογικό γραφείο της Αθήνας. Η περαίωση της κτηματογράφησης στον Δήμο Αθηναίων πραγματοποιήθηκε την 1η Μαρτίου & τα 1.237.055 ιδιοκτησιακά δικαιώματα που καταγράφηκαν φορτώθηκαν ήδη στο σύστημα της λειτουργίας του κτηματολογίου. Έτσι πλέον, όλοι οι κεντρικοί δήμοι της Αττικής έχουν κτηματολόγιο σε λειτουργία.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναικάς κάθε χρόνο το γραφείο μας αφιερώνει μια ημέρα στις γυναίκες που εργάζονται στη RE/MAX Εν Οίκω.


Στην έρευνα της Eurostat σχετικά με την αγορά των ενοικίων σήμερα, συμμετείχαν 1.509 άτομα άνω το 18 ετών.  Μια έρευνα που βασίστηκε στις δικές τους γνώμες και εμπειρίες από τη συγκατοίκηση, που πολλές φορές αναδεικνύεται ως μονόδρομος για τους νέους.


🌷🌹Μπήκε η άνοιξη και ακόμα δεν ξέρεις πώς να μετατρέψεις το σπίτι σου στο τέλειο ανοιξιάτικο τοπίο; 👌Σου έχουμε 5 Hot προτάσεις !

💡Πάντα υπάρχει τρόπος για να πετύχεις αυτό που θες, αρκεί να ξέρεις που θα βρεις τις σωστές απαντήσεις.

 Ετοιμάσου! Σε λιγότερο από ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί και φέτος το 10ο Open House in Athens!

Αν δεν ξέρεις τι είναι, τότε σίγουρα πρέπει να κάνεις κλικ στον σύνδεσμο και να μάθεις τα πάντα για αυτή τη μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιείται στην πόλη μας κάθε άνοιξη από το 2014!

1️⃣ & 2️⃣ Απριλίου 2️⃣0️⃣ 2️⃣ 3️⃣ , δημόσια και ιδιωτικά κτίρια ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό δωρεάν και η πόλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της.

Φέτος πρέπει να το ζήσεις!


8 Μαρτίου, Μια ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες, στην μνήμη των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματά τoυς.

Μην ξεχνάτε να δείχνετε στις αγαπημένες σας γυναίκες πόσο νοιάζεστε για αυτές.


Πιο απλή γίνεται η μεταβίβαση των ακινήτων με τις αλλαγές που σχεδιάζονται καθώς καταργούνται τα 17 απαιτούμενα έγγραφα. Στόχος σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων είναι έως το τέλος του 2023 να έχουν απαλλαγεί οι φορολογούμενοι από την ταλαιπωρία συλλογής των δικαιολογητικών εγγράφων και να μπορούν να κάνουν τις μεταβιβάσεις 100% ηλεκτρονικά.


Ολοκληρώθηκαν οι ημέρες καριέρας που πραγματοποιήθηκαν στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων. Δύο ημέρες γεμάτες από νέες γνωριμίες, συζητήσεις και συμβουλές σχετικά με τις επαγγελματικές αλλαγές.

Μια εμπειρία που είχε στόχο τόσο την ένταξη όσων κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στην αγορά εργασίας αλλά και να δοθεί η δυνατότητα στην ηλικιακή ομάδα άνω των 45 να διεκδικήσουν ισάξια μια θέση εργασίας.Εχθές πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του γραφείου μας αλλά και η βράβευση των συνεργατών μας για το έτος 2022.

Μια πολύ όμορφη βραδιά για όλους μας!

Loading...