Εταιρεία

Η RE/MAX Εν Οίκω εδρεύει στο Χαλάνδρι και είναι μέλος του πολυεθνικού δικτύου της RE/MAX International, του μεγαλύτερου δικτύου υπηρεσιών παγκοσμίως στο real estate, με 47ετή παρουσία σε 110 χώρες με 8.300 γραφεία στα οποία δραστηριοποιούνται 128.000 συνεργάτες. Στην Ελλάδα λειτουργούν 67 γραφεία με περισσότερους από 800 συνεργάτες, δημιουργώντας το μεγαλύτερο δίκτυο Πανελλαδικά.

Η ποιοτική υπεροχή και οι απεριόριστες δυνατότητες του δικτύου της RE/MAX οδήγησαν τον Κωνσταντίνο Βεντούρα, Broker-Owner, Πολιτικό Μηχανικό στην ίδρυση του γραφείου RE/MAX Εν Οίκω.

Έκτοτε το γραφείο μας διανύει μία επιτυχημένη και με διακρίσεις πορεία που το κατατάσσουν συνεχώς μεταξύ των πρώτων σε πωλήσεις γραφείων RE/MAX πανελλαδικά.

Η RE/MAX Εν Οίκω δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής και της Αργολίδας παρέχοντας ολοκληρωμένες, υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικές υπηρεσίες μέσω σύγχρονων μεθόδων προώθησης ακινήτων.

Έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο και αξιοποιώντας το πελατολόγιό μας αλλά και τη δύναμη του δικτύου της RE/MAX προωθούμε τα ακίνητα των πελατών μας σε Έλληνες και ξένους αγοραστές. Η προβολή των ακινήτων που διαχειριζόμαστε προωθείται σε 110 sites εξωτερικού.

Η ομάδα συνεργατών του γραφείου εκπαιδεύεται διαρκώς σύμφωνα με τα πρότυπα της RE/MAX EUROPE και έχει τα προσόντα να παρέχει υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών με συνέπεια.

Στόχος μας είναι η καθιέρωση του γραφείου μας ως η Νο1 επιλογή για κάθε κτηματομεσιτική ανάγκη.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των πελατών μας παρέχουμε:
  • Νομική Υποστήριξη από δικηγόρο και συμβολαιογράφο
  • Υπηρεσίες Μηχανικών (έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού, Μεταβίβασης, Τακτοποίησης, κ.λπ.)
  • Ανακαινίσεις
  • Υπηρεσίες Τραπεζικού Συμβούλου για έκδοση δανείου
  • Εκτιμήσεις ακινήτων
  • Συνεργασία με πάνω από 800 συμβούλους ακινήτων.
Με Υπευθυνότητα, Ήθος και Επαγγελματισμό επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πώληση, αγορά ή μίσθωση των ακινήτων των πελατών μας.

Remax En Oiko Κωνσταντίνος Βεντούρας
Broker/Owner

Loading...